Zadzwoń Napisz

Mieszałki łopatkowe

Wyświetlanie wszystkich wyników: 9

Mieszałki łopatkowe przeznaczone są do mieszania farszów mięsnych przy produkcji wędlin, garmażerki (wyrobów garmażeryjnych), konserw, pasztetów, dań gotowych, warzyw, owoców, sosów itp. Mieszałki łopatkowe produkcji Niro-Tech wyposażone są w dwa przeciwbieżne mieszadła łopatkowe zasilane jednym silnikiem elektrycznym o dużej mocy. Mieszałka łopatkowa nadaje się idealnie do zakładów mięsnych, wędliniarskich, drobiarskich, rybnych lub garmażeryjnych.

Dobór materiałów konstrukcyjnych i budowa mieszałek łopatkowych spełniają najwyższe wymagania rynków Unii Europejskiej. Maszyna wykonana jest w całości ze stali kwasoodpornej lub innych materiałów atestowanych do kontaktu z żywnością. Zobacz inne produkty z naszej oferty np. mieszałka próżniowa.

Zainteresowała Cię nasza oferta?
Skontaktuj się z nami Click Me!!!