Mieszałki próżniowe
Oferta
- Maszyny do przetwórstwa spożywczego
- Mieszałki łopatkowe
- Mieszałki próżniowe
- Masownice próżniowe
- Wilki do mięsa
- Wilki kątowe do mięsa
- Kotły warzelne
- Komory wędzarnicze
- Myjki pojemników
- Myjki kijów wędzarniczych
- Słupy załadunkowe
- Ubój i rozbiór
- Wyposażenie ubojni bydła
- Wyposażenie ubojni trzody
- Wyposażenie dodatkowe
- Piły rozbiorowe
- Linie rozbiorowe
- Transportery
- Systemy transportu podwieszanego
- Higiena i zaplecza socjalne
- Zaplecza socjalne
- Sterylizacja noży
- Suszenie obuwia roboczego
- Stacje higieny
- Mycie obuwia roboczego
- Mycie i dezynfekcja rąk
- Meble nierdzewne
- Drzwi nierdzewne
- Asortyment budowlany
- Usługi
- Spawanie CO2, Mig, Tig
- Cięcie i gięcie blach. rur i profili
- Toczenie i frezowanie
- Piaskowanie elementów ze stali nierdzewnej
- Usługi projektowe
- Wyposażenie pomocnicze
Mieszałki próżniowe przeznaczone są do mieszania farszów mięsnych przy produkcji wędlin, garmażerki, konserw, warzyw, owoców, sosów itp. Mieszałka łopatkowa próżniowa naszej produkcji dostosowana jest do współpracy ze standardowymi wózkami farszu o pojemności 200 l. Mieszałki próżniowe w całości wykonane są stali kwasoodpornej co umożliwia utrzymanie urządzenia w czystości.
Wyświetlanie wszystkich 9 wyników